aanbevolen merken

Reacties uitgeschakeld voor aanbevolen merken

 

 • Leatherman

  “Now you’re ready!” Een beter passende kreet is niet denkbaar. De multitools van Leathermean zijn compleet, oersterk en betrouwbaar. Het assortiment is groot, van een eenvoudig mes tot een multitool met 19 functies.

 • Laguiole

  Franse elegantie, deze nostalgische zakmessen en tafelmessen worden al eeuwen op dezelfde manier gemaakt. Pure trots en geduldig vakmanschap verenigd in een stuk oergereedschap. In ons assortiment vindt u zowel de vouwmessen als de vaststaande tafelmessen met toegepaste materialen als hoorn, rozenhout, jeneverbes, ebbenhout en nog veel meer.

 • WÜSTHOF

  WÜSTHOF-messen zijn een hoogwaardig Topproduct, dat met zorgvuldigheid tot in het detail wordt gemaakt. Messen, waar je plezier aan beleeft en die de voorbereidingen al tot een waar culinair genoegen maken.De messenserie’s onderscheiden zich in greepdesign en voldoen aan de individuele wensen qua ergonomie en vorm. Het assortiment En hiermee onderscheiden alle WÜSTHOF-messen zich.

 • Robert Herder messen

  Onder het motto “Goede messen worden met de hand gemaakt” produceert Robert Herder op ambachtelijke en traditionele wijze een breed assortiment aan kwaliteitsmessen. Sinds 1872 worden in het Duitse Solingen de bekende Molenmessen gemaakt. Robert Herder gebruikt het principe van het “Solinger dunslijpen”. Het lemmet is dunner dan gebruikelijk en wordt, in tegenstelling tot fabrieksmatig …

 • KAI

  KAI is in Nederland vooral bekend vanwege de KAI SHUN koksmessen, verkrijgbaar bij specialisten. De Shun Koksmessenserie behoort tot de meest uitgebreide Damast-messenserie ter wereld en wordt door de beste chefkoks en ambitieuze hobbykoks dagelijks gebruikt.

 

» » aanbevolen merken
On mei 31, 2013
By

Comments are closed.

« »